Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Czakó István: 2008 a magyar cs
  2008-01-11 11:54:28, péntek
 
  Czakó István: 2008 a magyar családok kivérzésének/kivéreztetésének éve! BUÉK!
Publicisztikák

2008.01.10.

B.U.É.K. szoktuk év elején mondani. Eddig legalább is mondtuk, de lassan azt tapasztalom, hogy már nem köszönnek így év elején az emberek. Sőt, meglepődnek, ha én így köszönök!

Kedélyvesztett, aggódó tekintetekkel találkozom, bárhova megyek. Egyre inkább félünk az új esztendőtől. Vajon mi lesz? Ki tudjuk-e fizetni a rezsi számlákat, hiszen állítólagos 8 % alatti év végi infláció dacára szinte minden alapszolgáltatásban jóval 10 % fölötti a drágulás!
Érthetetlen a kisember számára, hogy mi indokolja ezt? Azok számára, akik nem gazdasági szakemberek, egyetlen válasz van: PROFIT ÉHSÉG!

Hiszen semmi nem indokolja - a józan paraszti ész (vagyis az értelmes gondolkozás) szerint -, hogy lényegesen nagyobb legyen az áremelés, mint az infláció. Éppen ezek az indokolatlan (mondjam azt: ELFOGADHATATLAN) emelések gerjesztik az inflációt. De ezt a hatalom
szakemberei pontosan tudják, és tudatosan alkalmazzák (engedik), akarják! Ugyanis az ENGDELMES ALATVALÓ úgy termelhető ki, ha teljesen kiszolgáltatottá teszi az embereket a hatalom!

A gengszterváltás óta ez zajlik Magyarországon! Kivéreztetni, ellehetetleníteni a magyar gazdát, kisvállalkozót, később a nagyvállalkozót is, a kereskedőt,... az értelmiségit pedig elüldözni!. Eltüntetni mindenkit, aki magyarnak, hazafinak vallja magát (nemre, fajra, felekezetre tekintet nélkül!), mert az "PERSZONA NON GRATA"! (Nem kívánatos személy!)

Bárhová nézek hazai viszonylatainkban, ezt látom. De vegyük sorra a gazdasági, társadalmi területeket!

1. Ipar: A nemzetközi cégek (multik) olyan adózási kedvezményekkel rendelkeznek, hogy a hazai vállalkozó labdába sem tud rúgni egy jó üzleti lehetőség esetén. Az adózási engedmények ellehetetlenítik a hazai vállalkozókat!

2. Mezőgazdaság: Erről nem is érdemes már beszélnünk. Gyakorlatilag nincs is hazai mezőgazdaság. Egy olyan országban, ahol Európa legkitűnőbb területei és éghajlati lehetőségei vannak! Ahol évezredes múltja van a kitűnő mezőgazdasági termelésnek. Mára az IRTÁST FIZETI az ÚNIÓ, mert ez a francia, német, angol,... parasztok érdeke! A megkergült magyar paraszt pedig (érthetően, hiszen élnie kell) teljesíti a MODERN RABSZOLGATARTÓK parancsát.

3. Kereskedelem: Ez az egyik legsiralmasabb terület (a mezőgazdaság után!). A multik itt taroltak a legtöbbet. Elfojtották a hazai kiskereskedelmet (sőt a nagykereskedelmet is!), hihetetlen adókedvezményekkel kiviszik a profitot, és ami a legaljasabb: a hazai beszállítókat megfojtják a rabszolgatartás módszereivel, ami jelenleg nem fizikai rabságot jelent, hanem pénzügyi, gazdasági kiszolgáltatottságot, mivel a tőke náluk van! Ez a NEO-GYARMATOSÍTÁS útja! Ugatunk a magántulajdon védelméről, de ez valójában csak és
kizárólag a GLOBÁLIS PÉNZTŐKE védelmét jelenti!

4. Közellátás, közszolgáltatás, közlekedés: Erről nem is érdemes beszélni. Posta, közlekedés, ... a béka feneke alatt van. A GERJESZTETT PÉNZHIÁNY tönkre teszi ezeket a területeket. Mégis érdemes kiemelni egy-két területet, mert a tendencia nyilvánvaló! Érdemes elgondolkozni a vasútnál zajló elképesztő esetekre, a budapesti közlekedés dolgaira, vagy akár a volán közlekedési viszonylataira gondolni! A közszolgálatatók hatalmasságáról már nincs is mit mondani. Ők a hatalom!

5. Oktatás: Itt az SZDSZ tökéletes rombolást végzett! Mára félművelt (mondanám azt is hogy hülye), önálló gondolkozásra képtelen fiatalok kerülnek ki az oktatási intézményekből. Mivel rendszeres kapcsolatom van a tanuló ifjúsággal, saját magam is tapasztalom a rettenetes rombolás következményét. A felsőfokon tanulók is legfeljebb egy minimálisan szűk terület (minimálisan) szakbarbár ismerői. Általános műveltségük elkeserítő. Nemzeti hagyományainkról pedig a nullával egyenlők ismereteik! Megdöbbenve hallgatják, ha ilyenekről beszélek nekik (reál végzettségem ellenére).

6. Egészségügy: Erről nem is kezdek bele semmibe, mert még fel sem fogja nemzetünk, mekkora pusztítás érte! Tudom, nem lehet évtizedekre bebetonozni semmilyen rendszert. Változik a világ, változik az élet (hagyományaink, nyelvünk is változik - szerényen), de ilyen őrült lehengerlés egy nemzet ellen nem szabad megtenni.

7. Nyugdíj rendszer: Mi vagyunk a hibásak! Ezt ki kell mondanunk. Hagytuk, hogy a nálunk szaporább nemzetiségek ránk telepedjenek, miközben - valamiféle úri finnyásságból - mi nem gondoskodtunk plusz utódokról. Ez egész Európa bűne. De minket nem mentesít! Így az elöregedő társadalom nem tud mást csinálni, mint hogy saját magát zsákmányolja ki. De a GLOBALIZÁCIÓ URAI tudták ezt, tudták, hogy finnyások és kényelmesek vagyunk (előbb az egzisztencia, jó állás, lakás, kocsi, nyaraló, ... aztán esetleg egy - talán két - gyerek), s ezt támogatták is. Kétkeresős család, ez a biztosítéka, hogy ne legyen sem idő, sem erő a családra!

8. Kultúra: Ezen a területen is elképesztő rombolás történt. A globalista szemetet ránk zúdították! Amit nem lehetett látni (amikor még szelídebbek voltak a szemét filmek, műsorok is!), mert a bolsevik maffia nem engedett semmit, most sokkal aljasabb, gonoszabb mértékben öntötték rá az éhes, ám felkészületlen magyar nézőkre. Eközben minden hazai kulturális értéket, nemzeti hagyományainkat eltöröltek, kitiltottak, elhallgattak műsoraikból a médiumok (amik szintén globalista kezek alatt vannak!)!

9. Adó rendszer: Erről regényt lehetne írni. Megszámlálhatatlan mértékben nyúznak bennünket. A hazai vállalkozók helyzete reménytelen. A hazai családoké még inkább!! Megdöbbentő, hogy ma már egyértelművé vált, NEM A KORMÁNY VAN A POLGÁRAIÉRT, hanem a polgár a kormányért! EZ MINDEN, CSAK NEM DEMOKRÁCIA!

Csak néhány szegmensét villantottam fel a hazai élettérnek (vállalom a szót, mert igenis, létezik), s máris látható, hogy mekkora támadás érte hazánkat! Utolsó nagy rohamát éljük át a hazai családok totális megsemmisítésének, kiszolgáltatottságának!

Honfitársaim, ébredjetek fel! Iszonyatos támadás éri hazánkat, nemzetünket. Gondolkodjatok el, nem jogos-e az Isten haragja, ha évtizedeken keresztül engedtük, hogy a Gonosz, a komminusta-bolsevik maffia uralkodjon rajtunk? Nem kellene-e keresnünk a visszatérést az
igaz útra?

Kérek mindenkit, olvassa el Wass Albert: Szentek zendülése című novelláját. Ha tudom, leközlöm. Abban megérthetjük elhívásunkat, küldetésünket, magyarságunkat!

Szeretettel, Boldog, Istentől megáldott Új évet Kívánva:

Czakó István, FÚSZ, 2008.01.11.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellehetetlenítik, hagyományainkról, közszolgálatatók, kiskereskedelmet, kiszolgáltatottá, kivéreztetésének, hatalmasságáról, közszolgáltatás, rabszolgatartók, hagyományainkat, rabszolgatartás, kedvezményekkel, gengszterváltás, nagyvállalkozót, elfogadhatatlan, következményét, kedélyvesztett, magyarországon, legsiralmasabb, intézményekből, kisvállalkozót, viszonylataira, felkészületlen, gondolkodjatok, publicisztikák, magyarságunkat, gondolkozásra, tekintetekkel, hagyományaink, mezőgazdasági, beszállítókat, gyakorlatilag, gyarmatosítás, finnyásságból, küldetésünket, vállalkozókat, magyar családok, rezsi számlákat, kisember számára, józan paraszti, értelmes gondolkozás, magyar gazdát, értelmiségit pedig, nemzetközi cégek, hazai vállalkozó, adózási engedmények, hazai vállalkozókat, olyan országban, kitűnő mezőgazdasági, megkergült magyar, egyik legsiralmasabb, mezőgazdaság után, Czakó István, PROFIT ÉHSÉG, ENGDELMES ALATVALÓ, PERSZONA NON GRATA, IRTÁST FIZETI, MODERN RABSZOLGATARTÓK, GLOBÁLIS PÉNZTŐKE, GERJESZTETT PÉNZHIÁNY, GLOBALIZÁCIÓ URAI, KORMÁNY VAN POLGÁRAIÉRT, CSAK NEM DEMOKRÁCIA, Wass Albert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Maradék idő  A könnyek összegyűjtése  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Ébredj  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Muratáj  Facebookon kaptam  Muratáj  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Alvó cica  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Jó éjszakát  Szép estét  Szent György nap  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Életművészet  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Kellemes esti időtöltést  A Gömb  Egyszerűen  Idézetek a barátságról 
Bejegyzés Címkék
magyar családok, rezsi számlákat, kisember számára, józan paraszti, értelmes gondolkozás, magyar gazdát, értelmiségit pedig, nemzetközi cégek, hazai vállalkozó, adózási engedmények, hazai vállalkozókat, olyan országban, kitűnő mezőgazdasági, megkergült magyar, egyik legsiralmasabb, mezőgazdaság után, hazai kiskereskedelmet, hazai beszállítókat, rabszolgatartás módszereivel, tőke náluk, magántulajdon védelméről, béka feneke, tendencia nyilvánvaló, vasútnál zajló, budapesti közlekedés, volán közlekedési, közszolgálatatók hatalmasságáról, oktatási intézményekből, tanuló ifjúsággal, rettenetes rombolás, felsőfokon tanulók, minimálisan szűk, nullával egyenlők, nemzet ellen, nálunk szaporább, elöregedő társadalom, globalista szemetet, szemét filmek, bolsevik maffia, hazai vállalkozók, hazai családoké, hazai élettérnek, hazai családok, ellehetetlenítik, hagyományainkról, közszolgálatatók, kiskereskedelmet, kiszolgáltatottá, kivéreztetésének, hatalmasságáról, közszolgáltatás, rabszolgatartók, hagyományainkat, rabszolgatartás, kedvezményekkel, gengszterváltás, nagyvállalkozót, elfogadhatatlan, következményét, kedélyvesztett, magyarországon, legsiralmasabb, intézményekből, kisvállalkozót, viszonylataira, felkészületlen, gondolkodjatok, publicisztikák, magyarságunkat, gondolkozásra, tekintetekkel, hagyományaink, mezőgazdasági, beszállítókat, gyakorlatilag, gyarmatosítás, finnyásságból, küldetésünket, vállalkozókat, elgondolkozni, gondoskodtunk, magántulajdon, értelmiségit, módszereivel, elhívásunkat, zsákmányolja, elhallgattak, telepedjenek, kivérzésének, nemzetiségek, mezőgazdaság, globalizáció, honfitársaim, villantottam, egzisztencia, végzettségem, kivéreztetni, visszatérést, megérthetjük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.